Οι αυθαιρεσίες στο ΑΛΣΟΣ δεν πέρασαν. Τα ψεύδη αποκαλύπτονται.

Το ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων) συνεδρίασε στις 20/10/2020 για να ελέγξει την ένσταση της εταιρείας “Η. Μαροσούλης ΙΚΕ” εναντίον της απόφασης της Πολεοδομίας που χαρακτήρισε αυθαίρετες και κατεδαφιστέες τις κατασκευές στον χώρο έξω από το κτίριο του ΑΛΣΟΥΣ (τσιμέντωμα 2 στρεμμάτων πρασίνου, τεράστια σκηνή, υψηλός αδιαφανής φράκτης κλπ)

Από το πρακτικό της απόφασης που μόλις έφτασε στα χέρια μας, αποκαλύπτεται:

1) Το ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. για τρίτη συνεχόμενη φορά δεν πείθεται και αναβάλει την απόφασή του ζητώντας να του προσκομισθούν και άλλα στοιχεία από την εταιρεία “Η. Μαροσούλης ΙΚΕ” και την Πολεοδομία, εμμένοντας στην άποψη για “τεχνικές ασάφειες“.

2) Η παρουσία μελών μας στην Συνεδρίαση, παρότι είχε αποκλεισθεί, ήταν απαραίτητη και αποδείχθηκε πολλή χρήσιμη για την υποστήριξη των θέσεών μας αποκαλύπτοντας “τεχνικές ασάφειες”.

3) Επιβεβαιώθηκε για ακόμα φορά η αλήθεια, με την επίσημη αναγραφή στα πρακτικά, της ιδιότητας που παρέστη ο Χ.  Καραμάνος ως “εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του προσφεύγοντα κ. Μαροσούλη“.
Ο  Χ. Καραμάνος, τ. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και τ. προέδρος της Οικονομικής επιτροπής επί διοίκησης Δούρου και μέλος σήμερα της Οικονομικης Επιτροπής της Περιφερειας, ήταν αυτός που υπέγραψε επί θητείας του όλες τις παράνομες κατασκευές της εταιρείας “Η. Μαροσούλης”.

Συμπεράσματα των παραπάνω είναι:

1) Οι βεβαιωμένες πολεοδομικές αυθαιρεσίες του Η. Μαροσούλη ισχύουν και πρέπει να αρθούν.

2) Ο Χ. Καραμάνος συνελήφθη για μια ακόμα φορά ψευδόμενος όταν ισχυρίστηκε ότι δεν εκπροσωπούσε τον κ. Μαροσούλη στο ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Ως εκ τούτου οι ύβρεις που μας απεύθυνε στην συνάντησή μας στα πλαίσια της επίσκεψης της Ρένας Δούρου στο Πεδίο του Άρεως επιστρέφουν στο πρόσωπό του.

3) Οι συνεχείς προσπάθειές μας για αποκατάσταση της νομιμότητας αποδίδουν. Αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για την αποκατάσταση των αυθαιρεσιών, με την βελτίωση του Πεδίου του Άρεως, μακριά από τον προσεταιρισμό και την ιδιωτικοποίηση των ελεύθερων χώρων Πρασίνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.