Είναι φοβική η σχέση της Περιφέρεια Αττικής με το Πεδίο του Άρεως;

Τι έχουμε δει στην στάση της Περιφέρειας Αττικής προς το Πεδίο του Άρεως:
– Φέτος τον Απρίλιο με την καραντίνα διέκοψε την λειτουργία του στερώντας τους κατοίκους από μια σημαντική σωματική και ψυχολογική διέξοδο, παστώνοντας τον κόσμο στην πλατεία Πρωτομαγιάς.
– Για έναν ολόκληρο χρόνο άφησε κλειστές τις παιδικές χαρές (η μία από τις δύο είναι ακόμη κλειστή) για την περιβόητη διαπίστευση ασφάλειας. Το έργο του αιώνα…
– Οι τουαλέτες κλείνουν στις 2μμ. Κλείσιμο ματιού της Περιφέρειας ότι οι επισκέπτες πρέπει να αποσύρονται.
– Δεν υπάρχει ουσιαστικά υπηρεσία φύλαξης εδώ και ενάμιση μήνα, από 1 Οκτωβρίου. Μας λένε ουσιαστικά ότι δεν έχουν ευθύνη για την ασφάλεια στο Πάρκο και άμα δεν μας αρέσει να φεύγουμε.
– Φέρνουν σε δύσκολη θέση το κιόσκι της “Γαρδένιας”, μιας και η έλλειψη φύλαξης οδηγεί σε μείωση των επισκεπτών, ιδιαίτερα το απόγευμα.
– Αποκορύφωμα, από χτες Παρασκευή, το Πάρκο κλείνει από τις 9μμ, λόγω του περιορισμού κυκλοφορίας, ενώ υπάρχουν λόγοι (π.χ. βόλτα με σκύλους) που επιτρέπεται η μετακίνηση.
Το Πάρκο, σήμερα 7μμ, είναι γεμάτο κόσμο παρόλη την σκοτεινιά και την έλλειψη φύλαξης, κάτι που φαίνεται, αντί να προκαλεί χαρά, προκαλεί άγχος και φόβο στην Περιφέρεια.
Μήπως όλα δείχνουν έλλειψη από μεράκι και αγάπη για το Πάρκο;
Ζητάμε το Πεδίο του Άρεως να μένει ανοιχτό ως αργά το βράδυ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας το στερεί. Δουλειά τους είναι η διαθεσιμότητα και η περιποίηση του Πάρκου και από αυτό κρίνονται.
Το βράδυ αργά το Πάρκο μας είναι γεμάτιο κόσμο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.