ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Ελάτε να πορευτούμε μαζί για το Πάρκο μας. Γίνετε μέλη του Συλλόγου μας.

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως» που ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών το Σεπτέμβρη του 2020, είναι η μετεξέλιξη και η συνέχεια των Ανοικτών Επιτροπών Κατοίκων και της Κίνησης Πολιτών “Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως” που από το 1998 αγωνίσθηκαν για να διατηρηθεί το Πεδίο του Άρεως ως ελεύθερος δημόσιος χώρος αστικού πρασίνου.

Οι αγωνιστικές συγκεντρώσεις, οι ημερίδες, οι ακτιβιστικές ενέργειες, οι πιέσεις σε αρμόδιους φορείς, η συμμετοχή σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, η αρθρογραφία στον έντυπο, τον ηλεκτρονικό τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που πραγματοποιήθηκαν από τους συμμετέχοντες όλα αυτά τα χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα τη βελτιωμένη κατάσταση του Πεδίου του Άρεως που βλέπουμε σήμερα.

Επειδή η δύναμή μας βρίσκεται στη συλλογική προσπάθεια, Σας καλούμε να πλαισιώσετε το Σύλλογό μας συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη των στόχων μας.
Πείτε το και στους φίλους/ες σας και όσους/ες ενδιαφέρονται για το Πάρκο μας.

Παρακαλούμε, αν συμφωνείτε, συμπληρώστε και στείλτε σκαναρισμένη την δήλωση εγγραφής (πατήστε εδώ) στο e-mail: epimenoume.pedio.areos@gmail.com ή πείτε μας στο ίδιο e-mail πότε μπορούμε να συναντηθούμε στο Πεδίο του Άρεως.

Η ετήσια συνδρομή μέλους ανέρχεται στο ποσόν των 10 ευρώ, ενώ δεν υπάρχει κόστος εγγραφής.
Η κατάθεση μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Λογαριασμός ΙΒΑΝ GR36 0172 0910 0050 9110 2169 321
Όνομα “Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως”
Προσοχή: Όταν γίνεται η κατάθεση να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υποψήφιου μέλους στην σχετική φόρμα κατάθεσης.