Και επεκτείνεται, και επεκτείνεται… Φυσικά το ΑΛΣΟΣ

Υπάρχει χώρος για τις ανάγκες όλων, δεν υπάρχει χώρος για την απληστία όλων, έγραφε ο Μαχάτμα Γκάντι.

Δεν τον χωράει ακόμη ο χώρος και μετά από πολλές οριζοντιες και κατακόρυφες επεκτάσεις, ο μισθωτής του Αλσους, προετοιμάζει και νέα επέκταση. Φυσικά με τις πλάτες της Περιφέρειας. Και της τωρινής Περιφέρειας όπως είχε και της προηγούμενης.  Παντός καιρού.

Κατασκευάζει ημιυπαίθριο χωρο 190μ2 (33μ x 6μ) με τεντοπέργκολα και γιάλινο περιφερειακό κιγκλίδωμα βόρεια του κτιρίου προς την πλευρά της Ευελπίδων, σε χώρο που είναι χαρακτηρισμένος ως τμήμα δημόσιας αναδασωτέας έκτασης από την Διεύθυνση Δασών. Και με τι δικαιολογία το ενέκρινε η Περιφέρεια; Μα για τα παιδιά!
Ο μισθωτής επιχειρηματολογεί ότι πιθανόν κάποιο παιδί θα πέσει από το deck που βλέπετε στην φωτογραφία ύψους 30-50 εκ. στο χώμα! Η Περιφέρεια συμφώνησε.

Και μην ξεχνάμε ότι η παράνομη υψηλή μεταλλική περίφραξη σε κατά τα άλλα κοινόχρηστο χώρο που του επέτρεψε η Περιφέρεια να διατηρήσει προκειμένου να την εκμεταλλευθεί σαν είσοδο στο μαγαζί του, επίσης δικαιολογήθηκε για να μην πέσει κανένα παιδί στα σκαλοπάτια που υπάρχουν!

Είναι συγκινητική η ευαισθησία του μισθωτή και της Περιφέρειας για τα παιδιά.

Τα πάρκα ειναι ανάσες ζωής. Πρέπει να τα προστατεύσουμε γιατί αυτούς που όρισε η πολιτεία να τα διαχειρίζονατι τα αντιμετωπίζουν σαν χώρους για ικανοποίηση συμφερόντων και ψηφοθηρικές εκδηλώσεις.