Απαντήσεις για το Πεδίο του Άρεως από τον Γιώργο Δημητρίου, υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής με τον συνδυασμό: «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

🗳 Στα πλαίσια των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 8 και 15 Οκτωβρίου ο Σύλλογός μας αποφάσισε να θέσει ερωτήσεις και να προβάλει τις γνώμες υποψηφίων και συνδυασμών στην Περιφέρεια και στον Δήμο για το Πεδίο του Άρεως.
🗳 Ο Σύλλογός μας, «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως», έχει σαν αρχή να μην τοποθετείται σε καμία παράταξη. Μέλη μας εξάλλου ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.
Αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για το Πεδίο του Άρεως και η προστασία του από κάθε κακόβουλη επιβουλή σε βάρος της ακεραιότητάς του και του φυσικού περιβάλλοντός του.
🗳 Σε αυτά τα πλαίσια υποβάλλουμε ταυτόχρονα ερωτήσεις προς τους υποψηφίους για το Πεδίο του Άρεως. 

📞 Οι απαντήσεις δημοσιεύονται με την χρονική σειρά που δόθηκαν από τους υποψήφιους. 

***

Απαντήσεις για το Πεδίο του Άρεως από τον Γιώργο Δημητρίου, υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής με τον συνδυασμό:
«ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

✒️ Σχετικά με όλες τις θεματολογίες στις οποίες αναφέρεστε, έχουμε επιληφθεί επί του πρακτέου στο Περιφερειακό Συμβούλιο με επανειλημμένες παρεμβάσεις, εισηγήσεις και επερωτήσεις.
Σημειώνουμε ενδεικτικά τις κυριότερες:

✒️ 1. Επίκαιρη επερώτηση σχετικά με το σύνολο των παρανομιών που διαιωνίζονται με υπογραφή των Περιφερειακών Διοικήσεων – https://oikosymmaxia.blogspot.com/2023/02/blog-post.html

✒️ 2. Καταγγελία για την μετατροπή του χώρου του Πάρκου σε χώρο ημιμόνιμης εμποροπανήγυρης – https://oikosymmaxia.blogspot.com/search?updated-max=2023-03-12T20:51:00%2B02:00&max-results=6&start=126&by-date=false
✒️ 3. Στήριξη του Σωματείου «Επιμένουμε Πεδίο του Αρεως» στην προσφυγή της στην Αποκεντρωμένη  για την ακύρωση της «ψευδεπίγραφης» παράτασης της εκμίσθωσης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, «ΑΛΣΟΣ» και «GREEN PARK», η οποία έγινε αποδεκτή – https://oikosymmaxia.blogspot.com/search?updated-max=2023-03-28T02:27:00%2B03:00&max-results=6&start=120&by-date=false
Στη διάθεση σας,
Γιώργος Δημητρίου

Dr. Αρχιτέκτονας
Περιφερειακός Σύμβουλος
Επικεφαλής «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

🙏🏼 Ευχαριστούμε τον κ. Δημητρίου για την άμεση ανταπόκριση