Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί στον Ροδώνα στο Πεδίο του Άρεως!

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μάντης κακού αλλά δυστυχώς οι ανεπάρκειες της φύλαξης κραυγάζουν με την συνέχιση των βανδαλισμών. Και άλλα φωτιστικά στον Ροδώνα καταστράφηκαν.

Η περιοχή, ακατανόητα, απομονώθηκε με κόκκινες πλαστικές ταινίες εμποδίζοντας τους επισκέπτες του Πάρκου να πλησιάζουν, την στιγμή που η ερημιά είναι αυτή που επιτρέπει τους βανδαλισμούς. Δύο ατόμα από τους έκτακτους υπάλληλους της Περιφέρειας είναι εκεί στην διάρκεια της ημέρας διώχνοντας όσους επισκέπτες πλησιάζουν εντείνοντας περισσότερο την εγκατάλειψη του χώρου.

Δυστυχώς για ακόμη μια εβδομάδα η φύλαξη του Πάρκου με ανεπαρκέστατο προσωπικό και με περιπολίες μόνο μέσα από αυτοκίνητα στις ασφάλτινες διαδρομές συνεχίζεται αναποτελεσματικά.

Δεν θα παραλείψουμε να τονίσουμε τις συνέπειες της εγκατάλειψη των υποδομών από την Περιφέρεια. Στον ψευδεπώνυμο πλέον “Ροδώνα“, τα βουρκόνερα στην υδάτινη διαδρομή, τα σπασμένα γεφυράκια, η διαχρονική αδυναμία της διοίκησης του Πάρκου να γεμίσει τις πέργκολες και να αναπτύξει τις τριανταφυλιές, είναι αυτά που δεν ελκύουν αρκετούς επισκέπτες που υπό άλλες συνθήκες θα γέμιζαν την περιοχή και θα την καθιστούσαν ασφαλή.

Ο Συλλογός μας έχει στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη για το Πέδίο του Άρεως, Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος ελπίζουμε ότι θα αλλάξει την πολιτική που ακολουθεί από την έναρξη της θητείας του: “δεν απαντάω και δεν θέλω να συναλλάσσομαι με τους πολίτες” και να ανταποκριθεί στα αυτονόητα αιτήματα των φίλων του Πάρκου μας.

 

2 thoughts on “Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί στον Ροδώνα στο Πεδίο του Άρεως!

 1. Βάνα Ιγγλέση says:

  Είπε πράγματι ο Αντιπεριφερειάρχης κ Βασίλειος Κόκκαλης «δεν απαντάω και δεν θέλω να συναλλάσσομαι με τους πολίτες»;
  Δεν καταλαβαίνω καθόλου πρώτον για ποιο λόγο έγινε Αντιπεριφερειάρχης και δεύτερον γιατί δεν έχει ακόμη παραιτηθεί!!!
  Ο εκάστοτε πολιτικός, ανεξάρτητα σε ποια βαθμίδα της εξουσίας βρίσκεται, έχει καθήκον ΑΚΡΙΒΩΣ ν’ απαντά και να συναλλάσσεται με τους πολίτες τα συμφέροντα των οποίων ανέλαβε να υπερασπίζεται! Εάν ο κύριος Β Κόκκαλης δεν μπορεί να κάνει το καθήκον του είναι καλύτερα ν’ απομακρυνθεί από τ’ αξίωμα του, παραχωρώντας έτσι τη θέση γι’ άλλο κατάλληλο άτομο!

  Reply
  1. Ε. Π.τ.Α. says:

   Έχετε απόλυτο δίκιο. Ο άνθρωπος μπορεί να εμπιστος του περιφερειάρχη (αν αυτό θεωρείται αρκετό) αλλά εντελώς ακατάλληλος για αιρετή θέση.
   Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Θα ήταν καλύτερο να βάζεις τα σχόλια-προτάσεις στην σελίδα μας στο facebook. “Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως”

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.