Υπενθύμιση στον Αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα κ. Δημόπουλο

Συναντηθήκαμε και πάλι την Πεμπτη 21/11 με τον Αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Γιώργο Δημόπουλο.
Η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική και υπήρξε σύμπτωση απόψεων σε πάρα πολλά θέματα. Μετά το τέλος της συνάντησης η κίνησή μας του έστειλε το πιο κάτω σημείωμα:

Κύριε Δημόπουλε,
Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνάντηση της Πέμπτης και τον χρόνο που μας αφιερώσατε.
Καταγράφουμε πιο κάτω τα θέματα που συζητήθηκαν και που ιδιαίτερα επιθυμούμε να τύχουν της προσοχής σας:

1. Ζητούμε το Πεδίο του Άρεως να παραμείνει χώρος ήπιας αναψυχής, αθλητισμού, πολιτισμού, επαφής με την φύση και παιχνιδιού για παιδιά και μεγαλύτερους, απαιτώντας την μέγιστη προστασία του σαν κοινόχρηστος χώρος.

2. Θεωρούμε τα μεγάλης διάρκειας και μεγάλης έκτασης εκδηλώσεις, πανηγύρια, εκθέσεις κλπ δεν συνάδουν με την λειτουργία του Πάρκου.

3. Αντίθετα, πιστεύουμε ότι η πλατεία Πρωτομαγιάς του Πεδίου του Άρεως είναι χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία τέτοιες εκδηλώσεις προσφέροντας ταυτόχρονα ζωή και κίνηση στο Πάρκο και στην γειτονιά μας.

4. Να ξεκινήσει άμεσα το νέο χειμωνιάτικο ωράριο λειτουργίας του Πάρκου που προτείνατε μέχρι τις 22:30 και να παρατείνεται μέχρι τουλάχιστον 00:30 το καλοκαίρι.

5. Σαν ενεργοί πολίτες ζητάμε να γίνεται μηνιαία συνάντηση των εμπλεκομένων με το Πεδίο του Άρεως (Αντιπεριφερειαρχης ΚΤ, Αντιπεριφερειαρχης Πολιτικής Προστασίας, Διεύθυνση Πάρκων και Αλσών, ενεργοί πολίτες), με στόχο την αμοιβαία ενημέρωση και εποικοδομητική συζήτηση με προτάσεις και ιδέες για τα θέματα που Παρκου.

Με εκτίμηση
Κίνηση πολιτών ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.