Οι Παιδικές Χαρές δεν είναι πολυτέλεια κ. Κόκκαλη

Για να μην ξεχνάμε, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος κ. Βασίλης Κόκκαλης, αρμόδιος για τις Παιδικές Χαρές της Περιφέρειας, αμέσως μόλις ανέλαβε την θέση του πέρυσι τον Σεπτέμβριο έκλεισε και τις τρεις Παιδικές Χαρές στην περιοχή μας.

Μετά από 3,5 μήνες και μετά από κινητοποιήσεις των κατοίκων, άνοιξε η μία (η μεγάλη του Πεδίου του Άρεως). Οι άλλες δύο παραμένουν από τότε κλειστές, αν και σε άριστη κατάσταση.

Με την έναρξη της καραντίνας ως γνωστόν έκλεισε όλο το Πάρκο.
Με το άνοιγμα του Πάρκου, που και αυτό έγινε κατόπιν πίεσης και αφού πριν ο Δήμος είχε ανοίξει τον Εθνικό Κήπο, οι Παιδικές χαρές, παραμένουν κλειστές. Οι μοναδικές κλειστές Παιδικές Χαρές στην Αθήνα!

Η στέρησή τους παραβιάζει βασικά δικαιώματά των παιδιών και των γονέων για ψυχαγωγία και παιχνίδι σε ανοιχτό χώρο, σε μια ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή και ιδιαίτερα στις επιβαρυμένες συνθήκες της πανδημίας.

Ο κ. Κόκκαλης είναι από τα στελέχη της διοίκησης Giorgos Patoulis που δεν ανταποκρίνεται στις αιτήσεις των πολιτών. Είτε έγγραφες είτε τηλεφωνικές.

Η Περιφέρεια Αττικής οφείλει σέβεται τους κατοίκους να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες τους και με πράξεις να κάνει την δουλειά της.

Εδώ είναι η αναπάντητη επιστολή μας στον κ. Κόκκαλη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.