Χορηγία πάγκων και τραπεζιών στον κύκλο με τις Αριές από την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Χαιρετίζουμε την κίνηση της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση στο Πεδίο του Άρεως να εγκαταστήσει στον χώρο των Αριών (στρογγυλός δενδροσκέπαστος χώρος απέναντι από τον ναό των Ταξιαρχών) τραπέζια και καθίσματα, φτιαγμένα από φιλικά υλικά, που σχεδίασε η αρχιτεκτονική εταιρεία ΤΕΝΟΝ με την συναίνεση των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής.

Από την μακέτα της εταιρείας

Aπό την μακέτα της εταιρείας

Οι πολίτες της Αθήνας αγωνίζονται να διαφυλάξουν τον δημόσιο χαρακτήρα του Πάρκου. Θέλουμε να ενισχυθούν οι ήπιες, ιδιαίτερα καλλιτεχνικές και αθλητικές, δραστηριότητες στο Πεδίον του Άρεως.

Με ευχαρίστηση βλέπουμε την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση η οποία μετά την έκθεση “You and AI” το 2021, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το 2022 την έκθεση “Plasmata: Bodies, Dreams, and Data”, στο Πεδίον του Άρεως καθώς και άλλες καλλιτεχνικές εκθέσεις όπως η έκθεση trash art Cases of Hyle στο πλαίσιο της δράσης «Μην το πετάς, ξαναχρησιμοποίησέ το» τον Σεπτέμβριο του 2022 και ή έκθεση από νέους καλλιτέχνες “Τουρλού Φεστ 4”, τo τέταρτο αυτοοργανωμένο φεστιβάλ αυτοεκδόσεων.

Στεκόμαστε ενάντια στην αντίληψη να αξιοποιήσουμε οικονομικά τους δημόσιους χώρους, Επιμένουμε να διαφυλαχτεί το Πεδίον του Άρεως σαν χώρος συνάντησης, αναψυχής, υπαίθριων πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων. Μια μεγάλη παιδική χαρά και χώρος φύσης και ηρεμίας για μικρούς, νέους και μεγάλους. Θέλουμε μαζί μας την κάθε μία και τον κάθε έναν που ενστερνίζεται αυτές τις απόψεις

Οι εθελοντικές συμμετοχές στην προσπάθειά μας προσφέρουν πραγματική βοήθεια στην κατεύθυνση να προστατεύσουμε το Πάρκο μας. Επικοινωνείστε μαζί μας, ελάτε κοντά μας.

Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως»

Web: www.pedioareos.gr
Facebook: Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως
e-mail: epimenoume.pedio.areos@gmail.com