Αποδεικνύεται ότι δεν λειτουργεί η φύλαξη στο Πάρκο μας

29/08/2020, περίπου στις 22:00:
Ληστεία δύο Ιταλών τουριστών από συμμορία 5 – 6 νεαρών. Οι ληστές ανενόχλητοι διέφυγαν μέσα στο Πάρκο, παρά την υποτιθέμενη φύλαξη.
31/08/2020, μέρα μεσημέρι:
Κλοπή ΜΕΓΑΛΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ από το περίπτερο έναντι της Γαρδένιας με ημιφορτηγάκι. Το αυτοκίνητο εισήλθε ανενόχλητο μέσα στο Πάρκο χωρίς να γίνει αντιληπτό από τους «φύλακες».
Για του λόγου το αληθές και τα δύο περιστατικά έχουν καταγγελθεί στο Α.Τ. Κυψέλης.
30/08/2020, σούρουπο:
Έντονη παρενόχληση γυναίκας στην κακοφωτισμένη περιοχή πλησίον της κλειστής τουαλέτας στην πλατεία Γαρδένιας.
Η «φύλαξη» πάλι απούσα και καθήμενη (όπως πάντα) πλησίον του θερινού θεάτρου – κέντρου διασκέδασης «Άλσος». Φαίνεται ότι ο χώρος και ο επιχειρηματίας χρειάζονται ιδιαίτερη φύλαξη.
Συμπέρασμα: Η φύλαξη στο Πάρκο μας είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Την ασφάλειά του, εγγυάται μόνο η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και η αγάπη των επισκεπτών για αυτόν τον χώρο.
Επανερχόμαστε λοιπόν για πολλοστή φορά στην απαίτηση μας για σοβαρή φύλαξη στο Πάρκο. Αυτή πρέπει να γίνει με πεζούς και ποδηλάτες φύλακες όλο το 24ωρο.
Πρέπει να είναι μόνιμοι υπάλληλοι σε ικανό αριθμό και κατάλληλοι για την συγκεκριμένη δουλειά. Εάν δεν είναι δυνατό αυτό, τότε να γίνονται μακροχρόνιες συμβάσεις με ικανές εταιρείες και με όρους που θα διασφαλίζουν την πραγματική φύλαξη και όχι την εικονική.
Σήμερα οι αρμοδιοι δεν προγραμματίζουν έγκαιρα τις συμβάσεις φύλαξης, δεν ελέγχουν τις εταιρείες που την αναλαμβάνουν, αγνοούν τις προτάσεις των κατοίκων για την βελτίωσή της.
Η Περιφέρεια Αττικής επιτέλους να κάνει την δουλειά της. Υ.Γ. Κυκλοφορεί η βάσιμη φήμη ότι στο Πάρκο αυτή την στιγμή δρουν δύο συμμορίες (κλεφτών – ληστών). Πριν εδραιωθούν και πολλαπλασιαστούν πρέπει να παταχθούν.
Κύριοι κινηθείτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.