ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ “ΑΛΣΟΣ” ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ;

Σήμερα Δευτέρα στις 13:00, πολιτικό κόμμα έκανε εκδήλωση μέσα στο κτίριο του ΑΛΣΟΥΣ στο Πεδίο του Άρεως.

Τι παρατηρήσαμε;

1. Περίπου 30 αυτοκίνητα στάθμευσαν μέσα στο Πάρκο, χωρίς άδεια από κανέναν. Στάθμευσαν ακόμη και πάνω στο πράσινο, Ολα μπήκαν στο Πεδίο του Άρεως από την ιδιωτική είσοδο του ΑΛΣΟΥΣ, για την οποία, οπως ισχυρίζονται, δεν έχουν καμία ευθύνη οι φύλακες!! Δυστυχώς και η διεύθυνση του Πάρκου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της, δεν φαίνεται προς το παρόν να μπορεί να αντιδράσει. Ελπίζουμε να την δούμε πιο αποτελεσματική.

2. Τα περίπου 200 άτομα της εκδήλωσης μπήκαν από την ιδιωτική είσοδο απέναντι από το κέντρο, περπάτησαν 20 μέτρα, συμμετείχαν στην εκδήλωση και βγήκαν από την ίδια εξοδο χωρίς να αποκτήσουν καμία σχέση με το Πάρκο. Το ίδιο ακριβώς που θα συμβαίνει με την συναυλιακό χώρο των 2.500 ατόμων που θα λειτουργεί μέχρι και μεταμεσονυκτίως όταν το Πάρκο θα είναι κλειστό. Ποια είναι η υποτιθέμενη ζωή που διαφημίζουν οι φιλικές προς τον επιχειρηματία σελίδες, ότι θα έφερνε η εγκατάσταση του Αλσους στο Πάρκο; Η σιωπή τους είναι εύγλωττη.

Ενας ελεύθερος δημόσιος ζωτικός χώρος μετετρέπεται σε ένα βάρος στην καρδιά που Πεδίου του Αρεως, με πολύ επιβαρυντικές συνέπειες για όλη την γειτονιά.

Περιφέρεια, Επιχειρηματίας και συν αυτοίς είναι οργανωμένοι. Να αντιδράσουμε! Μιλάμε για μια κατάσταση που διαμορφώνεται για τα επόμενα 25 χρόνια!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.