ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου μελη του “Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως” βρεθήκαμε, όπως είναι αυτονόητο, στην εκδήλωση του Συλλόγου “Αθηνά” με θέμα την ενημέρωση για τα προβλήματα του Πεδίου του Άρεως.

Παρών στην συνάντηση έδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος για το Πράσινο και το Περιβάλλον κ. Παπαδάκης καθώς και δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπαχλιτζανάκης στην εισαγωγή του επεσήμανε τις ελλείψεις που παρατηρούμε στο Πάρκο (παιδικές χαρές, υδατινες διαδρομές, προσωπικό), εξέφρασε την αντίθεση όλων για την λειτουργία των παζαριών και τόνισε τις προσδοκίες όλων από την νέα περιφερειακή αρχή.

Από την πλευρά μας οι “Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως” τοποθετηθήκαμε υπέρ της απαγόρευσης των παζαριών-εκθέσεων, οτι η βελτίωση του Πεδίου του Αρεως είναι θέμα πολιτικής βούλησης και όχι αρμοδιοτήτων φορέων καθώς και την αταλάντευτη θεση μας ενάντια στις πολεοδομικές αυθαιρεσίες και την κατάργηση του κοινόχρηστου και κοινωφελούς χαρακτήρα σε τμήματα του πάρκου από ασύδοτες πρακτικές εμπορευματικοποίησης του δημόσιου χώρου.

Ο κ. Παπαδάκης πέραν των άλλων δήλωσε ότι έχει την διαβεβαίωση των αρμοδίων υπηρεσιών για το άνοιγμα της μίας τουλάχιστον Παιδικής Χαράς εντός 10ημέρου.

Η εκδήλωση έκλεισε με επίλογο του κ. Μπαχλιτζανάκη, ο οποίος δήλωσε ότι για την επίλυση των προβλημάτων και την βελτίωση του Πάρκου, παλεύουμε όλοι μαζί (ο καθένας από την μεριά του) ανεξαιρέτως.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.