ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ;

Τον Μάϊο του 2018, η Περιφέρεια, κατόπιν αιτήματος του ενοικιαστή, του εγκρίνει, χωρίς να προβλέπεται από την προκήρυξη:
1. Επιπλέον 500 τμ του πράσινου του Πάρκου ώστε να επεκτείνει τον εξωτερικό του χώρο και στην συνέχεια να τον περιφράξει με υψηλό φράκτη και να τον καλύψει με μπετόν αρμέ.

2. Την δυνατότητα να στήσει σκηνή σε μπετόν αρμέ βάση 13Χ16 μέτρα σε 6 κολώνες.

3. Το να ανοίξει δική του ιδιωτική είσοδο στον περίβολο του Πεδίου του Άρεως.

http://www.epimenoumepedioareos.gr/wp-content/uploads/2019/05/1380Η-ΑΠΟΦΑΣΗ-2018-Επιπλέον-χώροςΣκηνήΙδιωτική-Είσοδος.pdf

Η ιδιωτική είσοδος, ακριβώς απέναντι από την είσοδο του ΑΛΣΟΥΣ, ήταν μόλις 30μέτρα πιο πάνω από την υπάρχουσα. Είχε όμως το πλεονέκτημα ότι ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ.

Στις κατ’ επανάληψη ερωτήσεις μας, το προσωπικό φύλαξης της Περιφέρειας μας τόνιζε ότι δεν έχουν την ευθύνη φύλαξης της συγκεκριμένης εισόδου στο Πάρκο, η οποία παρέμενε ανοιχτή και αφύλακτη, σύμφωνα με τις ανάγκες του ενοικιαστή, ανεξάρτητα από το ωράριο λειτουργίας του Πεδίου του Άρεως.

Αυτό είχε σαν συνέπεια, μεταξύ άλλων, την χρήση του Πάρκου σαν πάρκιγκ από δεκάδες αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, στην αρχή με την δικαιολογία τεχνικών εργασιών και στην συνέχεια για το προσωπικό του ΑΛΣΟΥΣ και τους καλεσμένους του. Μάλιστα η διεύθυνση του Πάρκου εξέδωσε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άδεια εισόδου και στάθμευσης του αυτοκινήτου του ενοικιαστή μέσα στο Πάρκο.

 

Μετά την τελευταία έντονη διαμαρτυρία μας στην διεύθυνση του Παρκου για την παράνομη στάθμευση πολλών οχημάτων μπροστά στο ΑΛΣΟΣ, τοποθετήθηκαν πινακίδες που απαγόρευαν την είσοδο και στάθμευση οχημάτων μέσα στο Πάρκο χωρίς άδεια της διεύθυνσης.
Οι πινακίδες τοποθετήθηκαν στις δύο πόρτες που ελέγχει η φύλαξη της Περιφέρειας ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ. Και φυσικά η στάθμευση συνεχίζεται.

Ποιος τελικά κάνει κουμάντο στο Πεδίο του Άρεως;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.