Μετά από παρέμβαση των Επιμένουμε Πεδίο του Αρεως, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης (ο συνήγορος του Πολίτη για θέματα Περιφέρειας) ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ την Περιφέρεια Αττικής να δημοσιοποιήσει τις συμβάσεις με εργολάβους και ενοικιαστές σχετικά με το Πεδίο του Άρεως.
Η Περιφέρεια Αττικής εδώ και έναν χρόνο αρνείται σθεναρά να δημοσιοποιήσει τις συμβάσεις αυτές με ότι δικαιολογία μπορεί κανείς να φανταστεί. Η τελευταία είναι ότι τα στοιχεία του εργολάβου που του ανέθεσαν την εργασία (δηλαδή το ονοματεπώνυμό του, η διεύθυνση, το ΑΦΜ του κλπ) είναι “προσωπικά δεδομένα” και γι’αυτό αυτό η σύμβαση μαζί του δεν δημοσιοποιείται!!
Στις προβληματικές έτσι και αλλιώς σχέσεις των δημοσίων υπηρεσιών με τους εργολάβους, προστίθενται πλέον και οι συστηματικά αδιαφανείς και αντιδημοκρατικές πρακτικές των αρμόδιων της Περιφέρεια Αττικής, που δεν μπορεί παρά να είναι για εξυπηρέτηση συμφερόντων ξένων προς την γειτονιά και το @pedioareos. Αλλοιώς γιατί να τα κρύβουν με τόση σπουδή;
Δεν θα τα αφήσουμε όμως να περάσουν.