Ο ΠΑNΕΛΛΗNΙΟΣ Γ.Σ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Σήμερα οι “Επιμένουμε Πεδίο του Αρεως” συναντήσαμε τον πρόεδρο του Πανελληνίου Γ.Σ. κ. Αλέξη Αλεξόπουλο. Nέος ανθρωπος, παλαιός αθλητής, που όλα δείχνουν ότι έχει όραμα για τον σημαντικό για την περιοχή μας σύλλογο.
Συζητήσαμε την δυνατότητα να ανοιχτεί το Πεδίο του Άρεως στους αθλητές του Πανελληνίου και έτσι να αποκτήσει κίνηση, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, απο δρομείς του συλλόγου. Ταυτόχρονα ο Πανελλήνιος να προσφέρει χώρο στον στίβο του Πανελληνίου για αθλούμενους στο Πεδίο του Άρεως. Όλα αυτά με αμοιβαίο σεβασμό για την ήπια χρήση του Πάρκου αλλά και τις σοβαρές οικονομικές υποχρεώσεις του Συλλόγου που προσπαθεί με τα βγάλει πέρα σε αντίξοες συνθήκες.

Ανταλλάχθηκαν ιδέες και ο κ. Αλεξόπουλος υποσχέθηκε ότι θα τις συζητήσει με τους συνεργάτες του και σύντομα θα επιστρέψει με προτάσεις.

Ταυτόχρονα συζητήσαμε ένα από τα αγκάθια της σχέσης του Πανελληνίου Γ.Σ. με την γειτονιά από την εποχή των αυθαιρεσιών του Κυριακού. Διαχώρισε σαφώς την θέση του από τέτοιες πρακτικές και υποσχέθηκε ότι θα συζητήσει την δημιουργία επιτροπής από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. και κατοίκους για να βρεθούν οι λύσεις να επανέλθει η νομιμότητα σε ένα θέμα που είχε ταράξει τις σχέσεις τους στο παρελθόν.

Μια ακόμη νότα αισιοδοξίας για το Παρκο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.