ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

Οι φωνές των παιδιών δεν αντηχούν στο Πάρκο. Η Παιδική Χαρά παραμένει κλειστή. Αναζητείται η πιστοποίηση ασφαλείας από τους αρμοδίους. Αντί οι οποιεσδήποτε επεμβάσεις να γίνουν τμηματικά ώστε να παραμένει η Παιδική Χαρά ανοιχτή, βρέθηκε η φοβερή λύση: Κλείνει η Παιδική Χαρά επ’ αόριστον. Τα παιδιά και οι γονείς που θα πάνε; Δικό τους πρόβλημα.

Στο “Αλσος” ένα-δύο τραπέζια μόνο κατειλημμένα. Ο χώρος που είχε κατασκευαστεί για καφέ και πολιτιστικές εκδηλώσεις έγινε αποθήκη για τις νυχτερινές παραστάσεις. Και η θέα υπέροχη: Διόμιση χιλιάδες καρέκλες, ένας φράκτης 2,5 μέτρα και μια τεράστια μαύρη σκηνή πάνω από το κεφάλι σου. Γιατί δεν λειτουργεί ο χώρος σαν αναψυκτήριο και κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως προέβλεπε η ανάπλαση; Αλλα σχέδια εξυπηρετούσε το δίδυμο Δούρου, Καραμάνος.

Η “Γαρδένια” κλειστή. Ενάμιση χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης, κανένας δεν έχει ακόμη υποχρεώσει τον ενοικιαστή να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να λειτουργήσει την καντίνα. Που θα πάρουν οι επισκέπτες έναν νερό, έναν καφέ ή μια πορτοκαλάδα; Δικό τους πρόβλημα.

Η προστασία του πάρκου χρειάζεται καθημερινή συμμετοχή και αγώνα.
Εμείς Επιμένουμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.