Η Περιφέρεια αδιαφορεί για το Πεδίο του Άρεως;

Το Παρκο μας είναι γεμάτο κόσμο. Όμως όπου και να κοιτάξεις είναι απεριποίητο με κουτσές και κατεστραμμενες υποδομές εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης η καθαριότητα και ο φωτισμός έχουν χειροτερέψει τους τελευταίους μήνες.

Ακούμε για προγράμματα της Περιφέρεια Αττικής εκατοντάδων χιλιάδων και εκατομμυρίων (σαν το παραλιακό μέτωπο στο Φάληρο). Όμως για το μεγαλύτερο πάρκο στο κέντρο της Αθήνας διδονται ελάχιστα χρήματα. Ακόμη λιγοτερο είναι το ενδιαφέρον που επιδεικνυει ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κ. Κόκκαλης. Ακόμη είναι κλειστές οι Παιδικές Χαρές…

Στο δημοτικό κολυμβητήριο της Αθηνας στο Γουδί, σε έναν χώρο μόλις 150-200μ2, έχει εγκατασταθεί ένα αθλητικό Πάρκο με όργανα γυμναστικής. Είναι τόσο δύσκολο να φτιαχτεί ένα παρόμοιο στο Πεδίο του Άρεως;
Κατά την άποψη μας θα πρέπει να εγκατασταθεί στον χώρο της τεως πιάτσας ναρκωτικών στη είσοδο από Μαυρομματαίων, η οποία είναι ακόμη κλειστή για άγνωστους λογους.
Περιφερεια Αττικης ακόμα δεν απάντησε στην σχετική επιστολή μας. Όπως δεν έχει απαντήσει και στο αίτημα παράτασης του καλοκαιρινού ωραρίου του Παρκου τουλάχιστον μέχρι τα μεσάνυκτα.

Που είναι το ενδιαφέρον για το “στολίδι της Αθήνας” που μας έλεγε προεκλογικά ο Περιφερειάρχης Giorgos Patoulis;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.