ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ;

 

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου ανέβασε ανάρτηση στη σελίδα της θριαμβολογώντας για την σημερινή κατάσταση του Πεδίου του Αρεως.
Ως κάτοικοι και φίλοι του Πάρκου μας ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ για την κοροϊδία.

Το μόνο θετικό που έγινε είναι η επέμβαση της αστυνομίας που έδιωξε την πιάτσα των ναρκωτικών. Επί 4 χρόνια της θητείας της, ζητούσαμε την φύλαξη από την αστυνομία του Πάρκου και η μόνιμη απάντηση ήταν ότι δεν είναι στην αρμοδιότητά της. Τώρα που έγινε (έξι μήνες πριν τις εκλογές) θριαμβολογεί για κάτι που είναι αμφίβολο αν είχε καμμία σχέση!!

Το κτίριο Το Άλσος αντί να γίνει ένα ανοιχτό στο πάρκο καφέ-αναψυκτήριο για γονείς και παιδιά, έγινε ένα φρούριο, αποκομμένο από το πάρκο με αντιαισθητικό τοίχος 2,5 μέτρων, τσιμεντώνοντας το προαύλιο, που πριν ήταν χώμα και πράσινο, ρίχνοντας άπειρο μπετόν, μετατρέποντάς το σε υπερκατασκευή που θα δουλεύει σαν νυχτερικό κέντρο τύπου Ιεράς Οδού για 2.500 θεατές. Φυσικά όταν είναι κλειστό το Πάρκο.

Το περίπτερο και το αναψυκτήριο στο κέντρο του Πάρκου (Γαρδένια) δεν δουλεύει.

Η εργολαβία πρασίνου ασχολείται μόνο με τους κεντρικούς δρόμους του Πάρκου. Το πράσινο στα παρτέρια είναι πλήρως εγκατελειμένο, βρώμικο, γεμάτο αγριόχορτα.

Τα υδάτινα στοιχεία, συντριβάνια και υδάτινες διαδρομές κατεστραμμένα.

Ο φωτισμός κατά 50% δεν δουλεύει.

Είναι δυνατόν η Περιφερειάρχης να τα αγνοεί όλα αυτά και να θριαμβολογεί; Φαίνεται ότι είναι…

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214267557507763&set=a.4884200587777&type=3&eid=ARBbqLZghx6dv–Y5cgewGpUyWJzo0FNyDLyfuNA9BRX4Mz6_cN8Xpmjzsvq2OVl9wC1bUMoi6pa3fpQ

#epimenoumepedioaros #renadourou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.