Άνοιξη στο Πάρκο μας!

Το Πάρκο μας ζει την καλύτερη περίοδό του εδώ και δεκαετίες. Οι Παιδικές Χαρές είναι όλες ανοιχτές και σε κάθε γωνιά του ακούγονται παιδικές φωνές, παιχνίδια, οικογένειες, παρέες και ζευγάρια κάθε ηλικίας και φυλής.

Τα σκουπίδια, τα ναρκωτικά και η εξαθλίωση που βιώναμε πριν λίγα χρόνια, αποτελούν «μακρινό» παρελθόν μετά τις συνεχόμενες προσπάθειές μας και δεν θα επιτρέψουμε ούτε ως σκέψη να περάσει στο μυαλό κάθε υπεύθυνου.

Αυτή την εντυπωσιακή ακμή οφείλεται κυρίως στην μεγάλη επισκεψιμότητα και την αγάπη μικρών και μεγάλων για το Πάρκο μας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να την μειώσουν αποσπασματικά κρούσματα μικρής παραβατικότητας. Υπάρχουν σε όλη την πόλη και το Πεδίο του Άρεως δεν μπορεί να είναι εξαίρεση.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει κάνει έστω και δειλά βήματα. Τουαλέτες, κάποιο κλάδεμα, το ένα συντριβάνι, η επιδιόρθωση σπασμένων μαρμάρων, το γλυπτό στο παρτέρι απέναντι από την Γαρδενια κλπ. Έχει όμως ακόμη πολύ δουλειά να κάνει και σε υπηρεσίες και σε υποδομές για να διατηρηθεί ζωντανή η σημερινή δυναμική και μετά την πανδημία. Τα επαναλαμβάνουμε με κάθε ευκαιρία.

Σαν Σύλλογος συνεργαζόμαστε με τους αρμοδίους, πιέζουμε όπου χρειάζεται, αλλά πάνω από όλα κάθε ένας/μία από εμάς μοιραζόμαστε μαζί σας καθημερινά την χαρά να απολαμβάνουμε στο Πάρκο μας.