ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ;

Μας αρέσει η μουσική στα νυχτερινά κέντρα της Ιεράς Οδού;

Κάποια προγράμματα τα έχουμε απολαύσει, άλλα λιγότερο και κάποια μας έχουν απωθήσει. Το ποια είναι αυτά για τον καθένα είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Ομως θέλουμε να έρθει η Ιερά οδός στην γειτονιά μας; Γνωρίζουμε την υποβάθμιση της συγκεκριμένης γειτονιάς. Οπου όσοι κάτοικοι έχουν απομείνει υποφέρουν από τα νυχτερινά διασκεδαστήρια και τις συνέπειές τους στην περιοχή.

Τι θα σημάνει για την γειτονιά μας συναυλιακό κέντρο των 2.500 ατόμων με την ηχορύπανση, φωτορύπανση, κυκλοφοριακή συμφόρηση, πάρκινγκ στα πεζοδρόμια που θα φέρει; Όταν θα πρέπει να κλεινουμε τα παντζούρια για να κοιμόμαστε τα βράδυα και θα πρέπει να ψάχνουμε με τις ώρες για πάρκινγκ;

Υποθέτουμε ότι ο επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να είναι πιο  ήπιος στην αρχή. Ομως, αν κατοχυρώσει την θέση του, ποιος θα τον σταματήσει; Συμβόλαιο για 25 χρόνια έχει! Το δε Πάρκο μας θα ανοίγει και θα κλείνει με κριτήριο τι συμφέρει το μαγαζί.

Μόνο οι φανατικοί υποστηρικτές του επιχειρηματία είτε λέγονται Χρήστος Καραμάνος και οι εντολείς του στην Περιφέρεια, η οποία περνάει ασυζητητί όλες τις απαιτήσεις του είτε οι τοπικοί δήθεν “προστάτες” του Πάρκου, αντί να θέτουν το πρόβλημα στην ουσία του, εστιάζουν στην καλύτερη ή όχι ποιότητα του συγκεκριμένου προγράμματος.

Γιατί θέλουν την μπάλα στην εξέδρα. Για να αποφευχθεί η συζήτηση στην ουσία. Θελουμε την Ιερά οδό στην γειτονιά μας και στο Πάρκο μας;

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.