Παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την τσιμεντοποίηση και αποκοπή του ΑΛΣΟΥΣ από το Πεδίο του Άρεως

Χτες Πέμπτη 14 Μαρτίου οι Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως κάναμε παρέμβαση στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου της Περιφέρειας Αττικής σχετικά με τους φράκτες, τις τσιμεντοποιήσεις, τις φαραωνικές κατασκευές και τελικά την αποκοπή του ΑΛΣΟΥΣ (τ. Οικονομίδη) από το Πεδίο του Άρεως.

Μοιράσαμε τις θέσεις μας στους Συμβούλους, τους δείξαμε φωτογραφίες και αναλύσαμε τις θέσεις μας “ΝΑΙ ΣΤΟ “ΑΛΣΟΣ”, ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, πλην της παράταξης της κυρίας Δούρου, συμφώνησαν ότι οι κατασκευές είναι ασύμβατες με τον χαρακτήρα του Πεδίου του Άρεως και δεν μπορούν να προσφέρουν στο ζωντάνεμα του Πάρκου.
Επίσης κατήγγειλαν την δωρεά της Περιφερειας (έναντι 120€/μήνα!!) 400μ2 Δημόσιου χώρου του Πάρκου στον επιχειρηματία ώστε να επεκταθεί η περίφραξή του και να αυξηθεί δυνατότητα  εξυπηρέτησης από 2.000 πελάτες σε 2.500.

Την ομιλία μας θα την δείτε στο https://youtu.be/dblcP_-98VI?t=12865 από το σημείο 3:34:20

Διαβάστε τις θέσεις μας για το ΑΛΣΟΣ εδώ

Στην συνεδρίαση η Περιφέρεια παρουσίασε την Διαχειριστική της μελέτη για το Πεδίο του Άρεως. Βεβαίως, όπως παγίως ενεργεί,  χωρίς καμία διαβούλευση με τους πολίτες.
Θα την μελετήσουμε και θα τοποθετηθούμε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.