ΟΙ ΑΛΑΖΟNΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Αξία μελέτης η αλαζονεία και η αδιαφορία της Περιφέρεια Αττικής προς τους πολίτες που δραστηριοποιούνται για το Πεδίο του Άρεως.

Ξεκινήσαμε με την κατ’ επανάληψη διάψευση των δεκάδων υποσχέσεων που κατά καιρούς έχει δώσει. Συνεχίσαμε με την τοποθέτηση της υπεύθυνης στο αίτημα μας να συζητήσουμε για την πολιτική τους: “Πρώτα θα τα φτιάχνουμε και όταν είναι έτοιμα θα σας καλούμε να τα δείτε”. Φτάσαμε στις απαντήσεις-κοροϊδία στις γραπτώς διατυπωμένες θέσεις μας.

Για το παζάρι (bazaar κατά την Περιφερεια) που κυριαρχεί στο Παρκο για πάνω από δύο μήνες τον χρόνο., οι κάτοικοι έχουμε τοποθετηθεί κατ’ επανάληψη να καταργηθεί. Αφαιρεί τουλάχιστον το μισό πάρκο από τους επισκέπτες δύο φορές τον χρόνο. Δεν είναι στα πλαίσια της ήπιας χρήσης του. Έχει αποδειχθεί ότι δεν προσφέρει τίποτα στο Παρκο. Μετά το κλείσιμο του κάθε χρόνο το μόνο που έμενε ήταν, για σχεδόν άλλο ένα μηνα, σκουπίδια.
Για τα παζάρια, όπου και αν χρειάζονται, υπάρχουν οι πλατείες.
Δεν ξέρουμε ποιες ρουσφετολογικές πολιτικές της Περιφέρειας ικανοποιούν.

Ποια πρέπει να είναι όμως η στάση μας προς μια τοπική αυτοδιοίκηση που οι πολίτες, στην καλύτερη περίπτωση, αντιμετωπίζονται σαν “θόρυβος” και στην χειρότερη σαν αντίπαλοι;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.