ΑΛΣΟΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: ΩΣ ΠΟΤΕ;

Μέλη της κίνησής μας συναντήθηκαν προ τριμήνου με τον Αντιδήμαρχο Πρασινου και Ηλεκτροφωτισμού κ. Σάκη Κολλάτο kollatos sakis . Του εθεσαν τα επείγοντα θεματα που αντιμετωπίζει το Αλσος Ευελπίδων και ζήτησαν την σύνδρομή του για την επίλυση τους ως καθ’ ύλην αρμόδιος.
https://www.epimenoumepedioareos.gr/?p=1678
Ο κ. Κολλάτος, ευγενέστατος, παρέλαβε την επιστολή μας και υποσχέθηκε άμεση ενασχόληση για την επίλυση των προβλημάτων.

Τρεις μήνες μετά, είδαμε ότι έγινε καθαριότητα στο τμήμα γωνία Μουστοξύδη και Βαλτινών, η οποία έχει καταντήσει το ουρητηριο/αφοδευτήριο των διερχομένων και ιδιαίτερα των οδηγών ταξί. Πέραν τούτου δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο.

Μάλιστα και το μικρό τμήμα (γραμμή Πριγκηποννήσσων-Κυπριάδου) το οποίο είχε ηλεκτροφωτισθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, κατόπιν επανειλημμένων παρεμβάσεών μας, έχει πάψει να λειτουργεί και το Αλσος είναι πλέον κατασκότεινο.

Ζητάμε από τον αντιδήμαρχο κ. Κολλάτο να παρέμβει άμεσα για την αποκατάσταση του Αλσους για τα θέματα, πρασίνου, καθαριότητας, υποδομών, ηλεκτροφωτισμού κλπ.  Εκτιμάμε τα ωραία λόγια, αλλά το ζητούμενο είναι τα έργα.

Ο δήμαρχός μας Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis έχει εγγράφως αιτηθεί την ανάληψη της ευθύνης του Πεδίου του Άρεως από την Περιφέρεια Αττικής. Η αδυναμία μέχρι στιγμής του Δήμου για την αποκατάσταση του πολύ μικρότερου σε μεγεθος και λιγότερο απατητικού Αλσους Ευελπίδων μας δημιουργεί απορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.