ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ: ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ; (VIDEO)

ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ: ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ;Στο Πάρκο αυξήθηκε ο κόσμος. Ακόμη όμως είναι πολύ λίγος. Το "Αλσος" περιμένουμε να φέρει κόσμο. Σωστό, αλλά το "Αλσος" δεν είναι το Πεδίο του Άρεως. Δυστυχώς πλην του φωτισμού και της φύλαξης από την αστυνομία, οι υπόλοιπες υποδομές του Πάρκου δεν έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια: Αναψυκτήριο και περίπτερο στην Γαρδενια, Βρύσες, Υδάτινες διαδρομές, Περιποίηση πρασίνου, Αθλητικά όργανα, Χώρος για ελεύθερα σκυλια, Επαρκείς τουαλέτες κλπ. Ακόμη το Παρκο δεν έχει συνδεθεί οργανικά με την γειτονιά. Ταυτόχρονα η προσπάθεια για Μείωση Βλάβης χρηστών και κατοίκων καθυστερεί πολύ.Ο χειμώνας ερχεται. Έξω από το Παρκο προς την Πατησίων, κάθε βράδυ ακροβολίζονται περίπολοι αστυνομικών αλλά και εκατό-διακόσιοι εξαθλιωμένοι ενεργοί χρήστες. Δεν είναι βιώσιμη κατασταση. Η επίλυση του προβλήματος δεν είναι μόνο θέμα αστυνομιας. Πρέπει επαρκείς δομές φροντίδας χρηστών να λειτουργήσουν άμεσα. Μας αφορά σαν πολίτες αλλά και σαν κάτοικοι που δεν θέλουμε να ξαναδούμε αυτό που είδαμε στο Πεδίο του Άρεως. Και όχι μόνο στο Πεδίο του Άρεως.Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ας μην εφησυχάζουμε…

Gepostet von Επιμένουμε Πεδίο του Αρεως am Donnerstag, 15. November 2018

Στο Πάρκο αυξήθηκε ο κόσμος. Ακόμη όμως είναι πολύ λίγος. Το “Αλσος” περιμένουμε να φέρει κόσμο. Σωστό, αλλά το “Αλσος” δεν είναι το Πεδίο του Άρεως. Δυστυχώς πλην του φωτισμού και της φύλαξης από την αστυνομία, οι υπόλοιπες υποδομές του Πάρκου δεν έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια: Αναψυκτήριο και περίπτερο στην Γαρδενια, Βρύσες, Υδάτινες διαδρομές, Περιποίηση πρασίνου, Αθλητικά όργανα, Χώρος για ελεύθερα σκυλια, Επαρκείς τουαλέτες κλπ. Ακόμη το Παρκο δεν έχει συνδεθεί οργανικά με την γειτονιά.
Ταυτόχρονα η προσπάθεια για Μείωση Βλάβης χρηστών και κατοίκων καθυστερεί πολύ.
Ο χειμώνας ερχεται. Έξω από το Παρκο προς την Πατησίων, κάθε βράδυ ακροβολίζονται περίπολοι αστυνομικών αλλά και εκατό-διακόσιοι εξαθλιωμένοι ενεργοί χρήστες. Δεν είναι βιώσιμη κατασταση. Η επίλυση του προβλήματος δεν είναι μόνο θέμα αστυνομιας. Πρέπει επαρκείς δομές φροντίδας χρηστών να λειτουργήσουν άμεσα. Μας αφορά σαν πολίτες αλλά και σαν κάτοικοι που δεν θέλουμε να ξαναδούμε αυτό που είδαμε στο Πεδίο του Άρεως. Και όχι μόνο στο Πεδίο του Άρεως.
Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ας μην εφησυχάζουμε…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.