Η κατάσταση στην περιοχή της Μαυρομματαίων χειροτερεύει!

Είναι αλήθεια ότι κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο η κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως και στους γύρω δρόμους προς τα Δυτικά (οδός Μαυρομματαίων κλπ) έχει βελτιωθεί αισθητά λόγω των ενεργειών της Περιφέρειας  αλλά και της Αστυνομίας.

Κατά τις τελευταίες εβδομάδες όμως και ιδιαιτέρως κατά τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί . Από το μεσημέρι και μετά πολλές δεκάδες ναρκομανών συρρέουν στις οδούς Κότσικα και Αντωνιάδου και κάνουν φανερή χρήση ναρκωτικών, διαπληκτίζονται και φωνασκούν ενώ ναρκοδιανομείς πεζοί και επωχούμενοι πωλούν ανενόχλητοι τα προϊόντα τους.

Τηλεφωνούμε στο 100, μας απαντούν ευγενικά αλλά δεν έρχεται κανείς. Το αστυνομικό τμήμα έχει δηλώσει προ πολλού ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Έτσι όσοι κατοικούμε ή επιχειρούμε ή εργαζόμαστε στην περιοχή  ή οι συνεργάτες μας ή οι πελάτες μας κινούμαστε υπό καθεστώς φόβου και αισθανόμαστε εγκαταλελειμένοι. Καθημερινά έχουμε μικροκλοπές, εισβολές στις αυλές και τις εισόδους των πολυκατοικιών μας ενώ η οσμή από την ούρηση και ότι άλλο στην περιοχή είναι αφόρητη.

Ζητούμε άμεσα μέτρα για να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε. Και το πιο απλό θα ήταν η έναρξη συνεχών περιπολιών ενστόλων αστυνομικών επί της οδού Μαυρομματαίων,  έτσι ώστε και εμείς να αισθανόμαστε ασφαλέστεροι, να μειώνεται η παραβατικότητα και η πολιτεία να έχει ακριβή και συνεχή εικόνα των συμβαινόντων.

K.K., κάτοικος οδού Μαυρομματαίων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.